måndag 29 november 2010

Årets julskyltning!



Jag är precis hemkommen från en fantastisk weekend i Berlin. Där var jag bland annat på DDR-museet som fått ge inspiration till årets skyltning! Sjukt dåliga bilder jag vet men jag hoppas ändå att ni kan känna stämningen! Den östtyska stämningen =).

fredag 19 november 2010

Beatnicks!

Jag såg Beat Girl igår. Så gruvligt snygga dom är i sina stora tröjor/skjortor och cigarettbyxor. Jag håller på och jobbar på ett par sådana byxor. Går att variera i det oändliga med olika roliga tyger.



Det gäller att få till ett riktigt bra mönster bara. Klurigare än man kan tro när det gäller brallor.

onsdag 17 november 2010

Fyra fantastiska filmer!

Spänning och drama för höstkvällar i soffan. En fin vän till mig har försett mig med fantastisk film i över ett år och jag vill dela med mig av mina favoriter. Här på temat thriller. Det kommer mera!



En mycket tidig zombiefilm. Vackert filmad med musikinslag som naglar sig fast i minnet. Modern och daterad på samma gång men fängslande.



Det goda mot det onda. En man med ett starkt budskap tatuerat över knogarna och en otäck agenda.



En film som ingen annan film. Totalt oförutsägbar. Futuristisk domedagsstämning i kalla krigets anda.



Förvånansvärt snygga "specialeffekter". En skrämmande vision om vad människans egen påverkan på naturen kan resultera i.

måndag 15 november 2010

Freaks av Tod Browning!


Se den! Ett mästerverk från 1932 som skakade sin samtid så pass att mycket av det ursprungliga materialet klipptes bort och har gått förlorat för eftervärlden. Människor som vanligtvis gömdes undan placerades på vita duken. Den eviga diskussionen om inre och yttre skönhet ställs på sin spets. Browning jobbade själv på cirkus och sideshows innan han blev regissör.

Jag köpte den här filmen av min kollega på Rundgång. Han har massor med intressanta titlar inne för jämnan till en billig penning!

lördag 13 november 2010

Fri frakt!


Missa inte chansen att shoppa loss i vår webshop! Vi bjussar på frakten på ordrar lagda till och med i morgon söndag den 14 nov. Gäller inom Sverige!

onsdag 10 november 2010

Som Ny 5 år! Vi firar med fri frakt i dagarna fem!

För FEM år sedan öppnade jag dörrarna till Som Ny för första gången! Det känns helt overkligt att det gått så lång tid. Detta måste firas! Därför bjuder vi på FRI FRAKT i webshoppen för beställningar gjorda till och med söndagen den 14 November. Gäller inom Sverige. Dra av fraktkostnaden från totalsumman vid inbetalning! Julia poserar framför butiken som då låg på Simrishamnsgatan.


Sammy boy första kunden! Fina Isabell hjälpte mig på öppningsdagen. Samtliga bilder tagna av Martin Grander.


Det bjöds på smörgåstårta och Cosmopolitan till alla kära vänner i det illblå köket!


Livemusik i butiken framåt kvällen. Jag var helt slut minns jag men väldigt väldigt glad. Ser ni jag står längst bak och vinkar =). Tack alla Ni som besökt mig under dessa år! Det har varit fantastiskt roligt.

tisdag 9 november 2010

Snart i lager!

Ordern är lagd och om nån vecka trillar de in! Snart finns dessa söta örhängen åter att köpa från min smyckelinje Stand Up Girl. Julklapp till någon kanske? Jippie!

torsdag 4 november 2010

Den lilla svarta kjolen!


Åter i butiken och webshopen! Halvcirkelkjolen från Bergelin i svart vinterjersey. Så skön och så lätt att kombinera med resten av garderoben. S/M och M/L 495 kr. Min egen favorit av alla plagg jag tagit fram!

tisdag 2 november 2010

Nytt i butiken!

Jag har lagt vantarna på ett större parti örhängen. Newoldstock såklart. För er som gillar stort och dramatiskt finns det mängder att välja bland! Priser från 75-120 kr.